Nemzetközi foci

Ter Stegen szerint Reus nagyszerű lenne a Barcelonában

A BVB csapatkapitánya azonban nem hagyná el Dortmundot.

Remek formának örvend a Barcelona német hálóőre, Marc-André ter Stegen, aki a szerdai, Real Madrid elleni Király-kupa győzelem során is bravúrokkal segítette továbbjutáshoz a katalánokat. A 26 éves, 21-szeres válogatott hálóőr 2014-ben a Mönchengladbachból szerződött szerződött a Barcához, a német klubnál és a nemzeti együttesnél az a Marco Reus volt a csapattársa, aki végre maga mögött hagyta sérüléseit és idén a Bundesliga egyik legjobbja.

Németh Krisztián ismét betalált az amerikai Bajnokok Ligájában
Simán jutott a negyeddöntőbe a Sporting Kansas City.

A dortmundi nevelésű Reust – aki mára már a BVB csapatkapitánya – korábban számos sztárcsapattal szóba hozták, a klubhűség mintaképeként mindig hangoztatja, hogy nem szándékozik elhagyni szeretett egyesületét. Pedig Ter stegen szerint tökéletesen passzolna a Barcelonába.

Hogy milyen focit játszik? Őrült stílusa van! Reus nagyszerű lenne a Barcelonában is. Azt hiszem, már elmehetett volna egy nagyobb klubhoz, de ő nagyon boldog, mert a családja Dortmundban él. Ez mindig nagyon fontos volt számára. Ő egy olyan srác, aki bármelyik nagy klubba beférne, de olyan srác is, aki mindig ezt mondja: Nem, ott maradok, ahova tartozom, ahol a családom van és ahol szeretnek. Ezt pedig tiszteletben kell tartani. Fantasztikus döntés egy fantasztikus sráctól.

nyilatkozta Ter Stegen.

Olvasói sztorik