Nemzetközi foci sport

A Cardiff nem fizetett, Sala volt klubja a FIFA-hoz fordult

A Nantes hiába várta a vételár első részletét.

A francia élvonalban szereplő Nantes a FIFA-hoz fordult, ugyanis a PL-ben szereplő Cardiff City nem fizette ki a január 21-én tragikus repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Saláért járó vételár első részét. Az egyezség szerint a Cardiff klubrekordot jelentő 15 millió fontért vásárolta meg a szerencsétlenül járt argentin támadó játékjogát.

Megtisztította az utat Szoboszali Dominik előtt az RB Salzburg
Itt egy szerdai osztrák átigazolás hír, amely befolyásolhatja a magyar válogatott jövőjét is.

A walesi klubnak a szerződésben foglaltak szerint három részletben kell kifizetnie a vételárat, az első részlet pedig szerdán lett volna esedékes, az eredeti, január 26-i határidőt a tragédia miatt kitolták. A BBC azt írja, hogy a FIFA szóvívője elismerte, a Nantes valóban megkereste a szövetséget a kifizetés végrehajtásával kapcsolatban. A Cardiff állítólag azért nem fizette ki az első részletet, mert a kontraktusban szabálytalanságokat találtak és meg akarták várni az Emiliano Sala halálát okozó baleset kivizsgálásának befejezését.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!