Nemzetközi foci

Áll a bál Angliában, hivatalos közleményben reagált a Chelsea kapusa

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Manchester City büntetők után megnyerte a Chelsea elleni Ligakupa-döntőt. Azt is megírtuk, hogy ez valószínűleg senkit nem fog érdekelni, hiszen volt a tizenegyeseknél egy sokkal izgalmasabb sztori a hosszabbítás végén: a Chelsea spanyol kapusa, Kepa nem akart lejönni, pedig Maurizio Sarri cserélni akart. A világ legdrágább kapusa viszont néhány percnyi, igen szürreális vita után a kapuban maradhatott.

A meccs után Sarri azt mondta, azért akart cserélni, mert úgy tűnt, Kepa sérült. Sérülésről nem volt szó, maximum görcsről, Kepa pedig erről akarta 30 méterről hevesen gesztikulálva elmagyarázni edzőjének. A kapus a Twitteren, hivatalos közleményben reagált a botrányos képsorokra.

Nagyon sajnálom azt, ahogy ábrázolva lett ez a félreértés. Ki szeretném jelenteni, hogy egyáltalán nem állt szándékomban megtagadni az edzői utasítást. Azt gondolom, a meccs hevében félreértés történt. Az edzőt azt hitte, nem tudom folytatni, én viszont arról akartam meggyőzni, hogy minden rendben van velem. Még egyszer, minden tiszteletem az edzőmé

– írta a játékos.

Olvasói sztorik