Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Bayern edzője elismerte, hogy a bírót és az ellenfelet is átverték

0-0-val ért véget a Liverpool és  Bayern München BL-nyolcaddöntőjének első felvonása, ami egy szempontból biztosan jót jelent, a visszavágón már nem nagyon lehet finomkodni, döntésre kell vinni a dolgot.

A liverpooli találkozó végén Javi Martínez, a Bayern spanyol világ- és Európa-bajnoka a lábához kapott, úgy tűnt, izomgörcs kínozza. Cserére nem volt szükség, Thiago Alcantara érkezett és szakszerűen visszafeszítette Javi Martínez lábfejét, hogy elmúljon a görcs.

A meccs után Niko Kovac, a müncheniek edzője elismerte, az egész arra ment, hogy kicsit húzzák az időt.

“Mindannyian tudjuk, hogy megy ez, a meccs már a végéhez közeledett, mi pedig szerettük volna kicsit rabolni a Liverpool idejét. Javi Martínez jó fizikai mutatókkal rendelkezik, úgyhogy szó sem volt görcsről, csak eljátszotta. Történt már ilyen máskor is, a Hertha elleni kupameccsen Kingsley Coman is ugyanezzel a trükkel pörgette az órát.

Néha a nagy rohanásban jól jön egy kis nyugalom, Martínez és Coman pedig rutinosan megoldotta a helyzetet” – magyarázta Kovac.

Azt már mindenki döntse el maga, hogy mennyire szerencsés dolog egy edzőnek beismerni, hogy a játékosai tudatosan verik át a bírót, az ellenfelet és a nézőket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik