Bajnokok Ligája bajnokok ligája

BL: Liverpoolban és Lyonban sem született gól

A visszavágókra marad a döntés.

A Barcelona a francia Lyon, a Bayern München a tavalyi döntős Liverpool vendégeként lépett pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első mérkőzésén. Az Anfield Roadon az első játékrészben a bajorok birtokolták többet a labdát, a Pool elsősorban gyors kontrákra helyezkedett be, és többször is odaért a németek kapuja elé: Mané és Matip is hibázott nagy helyzetben. Allison bénázása után a Bayern is közel állt a vezetéshez, de végül gól nélkül vonultak az öltözőbe a csapatok.

Döbbenetes ígéretet tett Ibrahimovic a Galaxy szurkolóinak
Hozta a megszokott stílusát a svéd klasszis.

A második félidőben végig a Liverpool dominált, amely agresszívan letámadott, a Bayern szinte a félpályán is alig át tudott átmenni. A hajrában Mané csúsztatásánál Neuer mentett nagyot, így a null-nullás állásról várhatják a csapatok a visszavágót.

Lyonban az első húsz perc végén a hazaiak álltak közel a vezetéshez, ám Terrier lövését Marc-André ter Stegen bravúrral a felső kapufára tolta. Gólt a második félidőben sem láthatott a nagyérdemű, így a kedd esti másik összecsapás is találat nélkül zárult, a Barca is döntetlenről várja a folytatást.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés

Liverpool – Bayern München 0-0

Lyon – FC Barcelona 0-0

Olvasói sztorik