Nemzetközi foci

A kupakiesés után újabb rossz hír Dortmundban: Reus megsérült

A sérülések mellett és betegséghullám söpör végig a csapaton.

Betegség- és sérüléshullám sújtja a német labdarúgó-bajnokságban éllovas Borussia Dortmundot, a legújabb “áldozat” a csapatkapitány Marco Reus, aki a kedd esti kupameccsen sérült meg. A játékmester közvetlenül a lefújás után azt mondta, a combja fáj, s egyelőre nem tudja, pályára léphet-e szombaton a Hoffenheim elleni Bundesliga-mérkőzésen.

A BVB a Werder Bremennel csapott össze a Német Kupa nyolcaddöntőjében, s 3-3-as döntetlent követően végül 11-esekkel maradt alul. Reust a szünetben le kellett cserélni. Rajta kívül egyelőre Jadon Sancho, Marcel Schmelzer és a két kapus, Roman Bürki és Marvin Hitz játéka is kérdéses szombaton, mind a négyen influenza miatt hagyták ki a keddi találkozót. Lukasz Piszczek lábsérüléssel bajlódik, így lehet, hogy ő sem lesz bevethető a Hoffenheim ellen – írja az MTI.

Reus az elmúlt években rengeteget bajlódott sérüléssel, de a mostani szezonban végre úgy tűnt, hogy maga mögött hagyta a gondokat. A 29 éves csapatkapitány a Dortmund legjobbjaként szárnyalt eddig, 27 tétmeccsen 17 gólnál és 11 gólpassznál tart.

Olvasói sztorik