Nemzetközi foci

Sikerült nagyon feldühíteni a MU-drukkereket

Február közepén játsszák a nyolcaddöntőket az FA-kupában, és ennek a körnek a legnagyobb meccse kétségkívül a Chelsea és a MU összecsapása lesz. A két szurkolótábor már várja a nagy meccset, de alaposan felkavarta a kedélyeket, hogy a tv-közvetítés miatt hétfő estére került az összecsapás.

A kezdési időpont helyi idő szerint 19.30, viszont az idei évtől döntetlen esetén nincs újrajátszás, vagyis, ha hosszabbítás, netán tizenegyesek döntenek a továbbjutásról, akkor jó hosszú este elé néznek a játékosok és a szurkolók is.

A Sun nevű bulvárlap szemezgetett a United-drukkerek időpontváltozás utáni twitteres reakcióiból, és sokan felhúzták magukat, hogy hétfő estére kerül a meccs. Volt, aki azon füstölgött, hogy dolgozik aznap este, mások azt emelték ki, hogy ha büntetőpárbajba torkollik a meccs, akkor nem jutna vissza a lefújás után vonattal Londonból Manchesterbe.

Egy másik szurkoló úgy érzi, az angol szövetség nem szívleli a MU-t, mivel az előző körben péntek estére került az Arsenal elleni csata, és az sem épp drukkerbarát időpont. Persze volt olyan is, aki poénra vette a dolgot, és azzal érvelt, nincs gond, mivel szerencsére az összes MU-rajongó az angol fővárosban él.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik