Nemzetközi foci sport

Rashford egyetlen mozdulattal megsemmisítette csapattársát

Tévedtek, akik azt gondolták, hogy az Arsenal elleni FA-kupa-meccsen majd megszakad Ole Gunnar Solskjaer nagy sorozata a Manchester Uniteddal. A MU zsinórban nyolcadik meccsét is megnyerte az új edzővel, és ezzel ott van a nyolcaddöntőben.

Kiejtette az MU az Arsenalt az FA-kupából – VIDEÓ
Az első félidő végén három gól is esett.

A meccs előtt a United cserejátékosai cicázással szórakoztatták magukat, Pataky Attila kedvenc helyén, a kör közepén a brazil Fred próbált lecsapni a labdára. A társak rendesen megmozgatták Fredet, majd Marcus Rashford feltette a pontot az i-re, hatalmas kötényt osztott ki szegény brazilnak.

A többiek valósággal megőrültek Rashford ravaszkodása után, de ő odament megvigasztalni Fredet. A Twitter persze felkapta a sztorit, “Rashford megsemmisítette Fredet”, “Visszaküldte őt Ukrajnába” (a Sahtar Donyecktől érkezett), “Ez gonosz volt”, “Most van vége a karrierjének”, ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket olvasni a jelenet kapcsán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!