Nemzetközi foci

Megvan a megoldás, itt nézhetők az FA-kupa meccsei

Beszálltak a topcsapatok is, péntek este Arsenal–Manchester United csata jön.

Ahogy arról a Rangadó elsőként beszámolt, a jogtulajdonos által generált árverseny miatt ebben az évadban egyetlen magyar tv-csatorna sem közvetíti az angol FA-kupa összecsapásait. Honlapunk iparági értesülései szerint az International Management Group „csomagokat” vesz, melyeket országonként igyekszik továbbpasszolni. Sokáig tartotta magát a pletyka, hogy az FA-kupa az olasz bajnoksággal együtt a Digisportra kerül, ám ez a csatorna „csak” a Ligakupát mutatja Angliából.

A magas ár miatt lemaradt az FA-kupa küzdelmeit eddig közvetítő Sport Televízió is. A megoldás a Tippmixpro lehet, igaz, nem a televízióban, hanem a világhálón.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint – a regisztrációt követően – ingyenesen, élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézhető a sorozat a Tippmixprón. A hétvégi FA-kupa-nagyüzem pénteken indul, az Arsenal–Manchester United összecsapás 20.55-től látható, a topcsapatok közül a Manchester City szombaton, a Chelsea és a Tottenham vasárnap lép pályára.

Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Olvasói sztorik