Nemzetközi foci

A hét vicce, hogy magyarázta a zakót a Chelsea edzője

Sarri csaknem egy órán keresztül beszélt a futballistákkal.

Maurizio Sarri edző úgy látja, nem tudja megfelelően motiválni a Chelsea játékosait, ez is közrejátszott abban, hogy csapata 4–0-ra kikapott a Bournemouth otthonában az angol bajnokság szerdai játéknapján.

Az olasz szakvezető a lefújás után kiküldte a szakmai stáb többi tagját az öltözőből, és csaknem egy órán keresztül beszélt a futballistákkal – írja az MTI.

Meg kellett értenem, miért volt ekkora különbség az első és a második félidő között. Az első felvonásban nem sejtettük, hogy a szünet után ilyen katasztrófa következik. Egyszerűen megszűnt a játékunk, nem teljesítettünk csapatként. Nehéz megérteni, miért. Más hozzáállással kell játszanunk – magyarázta a tapasztalt edző. – Nem mi állunk a tabella élén, de akkor sem kaphatunk ki négy nullra Bournemouth-ban. Talán az én hibám, mert nem tudom motiválni a játékosokat.

A Premier League ötödik helyén álló Chelsea legutóbb 1996 szeptemberében szenvedett négygólos vereséget a Premier League-ben, és a szerda esti kudarc még a londoniak legújabb játékosa, Gonzalo Higuaín bajnoki bemutatkozását is elhomályosította.

Nyitókép: AFP/GLYN KIRK

Higuaín kapura sem lőtt az első Premier League-meccsén
Valószínűleg nem ilyen bemutatkozásról álmodott a Chelsea igazolása. 
Olvasói sztorik