Nemzetközi foci

Neymar az egész tavaszi szezont kihagyhatja

A műtét sem zárható ki.

Mint ismert, az egy héttel ezelőtti Strasbourg elleni kupameccsen ugyanott repedt el Neymar lábközép-csontja, ami miatt a Paris Saint-Germain szupersztárja tavaly szinte a teljes tavaszt kihagyta. Az ESPN legfrissebb beszámolója szerint a brazil zseni most sem játszhat a tavasszal, amennyiben ismét meg kell műteni.

Kétgólos hátrányból, Fergie time-ban egyenlített az MU
A Manchester City meglepő veresége a Liverpoolnak nagyon jól jöhet.

Az operáció szükségessége azért nagyon valószínű, mert a sztárnak ugyanaz a csontja sérült meg, ráadásul a beavatkozás esetén a felépülés akár hosszabb időt is igénybe vehet, mint egy évvel ezelőtt. Neymar ebben az esetben nem  csak az MU elleni BL-párharcot, hanem a szezon hátralévő részét kihagyná és a nyári Copa America is veszélybe kerülne. A brazil válogatott orvosa már Párizsba utazott, hogy egyeztessen a klubbal, van-e más lehetőség a műtéten kívül.

Érdekesség, hogy a brazil világklasszis zsinórban ötödik éve nem játszik március 11-e környékén, és az is szembetűnő, hogy Neymar a PSG-nél töltött másfél év alatt már 26 meccset hagyott ki, míg négy év alatt a Barcánál csak 21-et.

Olvasói sztorik