Nemzetközi foci

Puszta véletlen? Neymar évek óta nem játszik a húga születésnapja idején

A mostani zsinórban az ötödik év, amikor a brazil szupersztár sérült vagy eltiltott március 11-e környékén.

Mint ismert, a Paris Saint-Germain brazil szupersztárja, Neymar múlt héten szerdán súlyos sérülést szenvedett a Stasbourg elleni kupameccsen, ahol alá fordult a bokája. A PSG zsenijének ugyanott repedt meg a lábközép-csontja, ahol tavaly ilyenkor és ami miatt műteni kellett, illetve az egész tavaszt kihagyta.

Argentin válogatott passzkirályt igazolt a PSG
Mélyen a zsebébe nyúlt a francia topcsapat, hogy megszerezze Leandro Paredest.

Neymar bizonyára most sem léphet pályára március végéig, ami azt jelenti, hogy kihagyja a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntőket is. Érdekesség, hogy ezt azt jelenti, a világklasszis játékos zsinórban ötödik éve nem játszik március 11-e környékén, ami egy igazán fontos nap a számára, imádott húga, Rafaella születésnapja.

Nem feltételezhetjük, hogy Neymar szándékosan sérült meg, de a sors különös ajándéka, hogy a focista az elmúlt öt évben mindig részt tudott venni húga születésnapi buliján. Még a Barcelona játékosaként kétszer pont eltiltott volt, egyszer pedig kisebb sérüléssel bajlódott, a párizsi időszak pedig már ismert. Tavaly például nagy felháborodást keltett a PSG-szurkolók körében, hogy nem sokkal a műtéte után Neymar mankóval jelent meg a partin Brazíliában. Mindezek ismeretében várjuk a fejleményeket…

Olvasói sztorik