Nemzetközi foci

Martial megegyezett a hosszabbításról az MU-val

A francia támadó 2024-ig írhat alá Old Traffordon.

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint Anthony Martial megegyezett a hosszabbításról a Manchester Uniteddel, így a 23 éves francia támadó rövidesen 2024-ig szóló szerződést ír alá az MU-val. 

Az egymillió eurós Schäfer András története több szempontból példaértékű
A 19 éves labdarúgó menedzselésével, végső soron értékesítésével az MTK utat mutat a magyar labdarúgás számára. Karriertörténet.

A 18-szoros válogatott szélső 2015-ben 60 millió euróért igazolt az Old Traffordra az AS Monacótól, amivel a világ legdrágább tinédzser korú játékosa lett. Martial az elmúlt években a szenvedő Vörös Ördögök legeredményesebb gólszerzője volt, José Mourinho irányítása alatt azonban októberben még visszautasította a tárgyalásokat a jövőre lejáró szerződése meghosszabbításával kapcsolatban.

Martial a mostani szezonban már 10 gólnál jár, manchesteri pályafutása alatt 161 tétmeccsen 46 találatot jegyzett eddig. Úgy tűnik, hogy Solskjaer érkezése a francia játékos jövőképét is megváltoztatta a csapatnál. Sajtóhírek szerint az MU pénteken jelenti be hivatalosan, hogy Martial 2024-ig elkötelezi magát a klubhoz.

Olvasói sztorik