Nemzetközi foci sport

Sala édesapja is kéri, hogy folytassák a keresést

A Cardiff játékosának gépe hétfő éjjel tűnt el a radarról, csütörtök óta nem keresik.

Mint ismert, hétfő este előbb ereszkedni kezdett, majd eltűnt a La Manche fölött a radarról az a kisrepülő, melyet Dave Ibbotson pilóta vezetett, utasa pedig az új klubjához, a Cardiff Cityhez tartó Emiliano Sala volt.

A Nantes-tól elköszönő labdarúgóról és pilótájáról azóta sincs hír, a hatóságok pedig csütörtökön bejelentették: minden igyekezetük ellenére nem sikerült a gép nyomára bukkanni, és felhagynak a további kereséssel.

Az ügy kapcsán az argentin játékos testvére szívszorító üzenettel fordult a világhoz, és édesapja is megszólalt.

Folytassák a keresést, kérem! Nem élhetünk így. Ne hagyják abba a keresést. Az nem lehet, hogy egy repülőgép csak úgy, minden nyom nélkül eltűnik

– idézi Horacio Sala tévéinterjúját a Mirror.

Kiemelt kép: Geoff Caddick/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!