Nemzetközi foci sport

Szívszorító kéréssel fordult a világhoz Emiliano Sala húga

A Nantes a petíció egyik élharcosa.

Miközben a hatóságok a hétfő este a La Manche-csatorna felett eltűnt Piper PA-46 Malibu repülőgép engedélyeit vizsgálják, Emiliano Sala testvére azért könyörög, hogy a hatóságok folytassák az argentin futballista és Dave Ibbotson pilóta keresését.

Ahogy arról a Rangadó beszámolt, csütörtökön leállították az eltűnt gép utáni kutatást, mondván, rendkívül kicsi a szerencsétlenül jártak túlélésének esélye.

Romina Sala, a Cardiffba igazoló támadó húga szívszorító fohászt fogalmazott meg: azt kéri, folytassák a bátyja keresését.

Tudom, hogy él, kérek mindenkit, hogy segítsen – mondta a testvér.

Franciaországban egyébiránt több tízezren aláírták már az erről szóló petíciót – természetesen a keresés folytatását követeli Emiliano Sala korábbi együttese, a Nantes is.

Nyitókép: Matthew Horwood/Getty Images

Buffon Sala mezével

View this post on Instagram

#prayforsala 🙏🙏🙏

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) on

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!