Nemzetközi foci sport

Az édesapja után Dárdai Palkó is aláírt

Továbbra is a Herthában képzeli el a jövőjét a német válogatott játékos.

Az együttest irányító Dárdai Pál legidősebb fia, a német válogatott Palkó szerződést hosszabbított a Hertha BSC-vel. A berlini klub közleménye nem említi, meddig szól az új megállapodás.

Érdekesség, hogy a 19 esztendős futballista az édesapjával együtt állapodott meg: mint írtuk, Dárdai Pál egy évvel hosszabbított, így a 2019-2020-as bajnokságban is a berlini csapat kispadján ül majd.

„A Dárdai-örökség folytatódik a Herthánál, Palkó meghosszabbította a szerződését” – írta a Twitteren a Hertha.

Nyitókép: Twitter/Hertha

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!