Nemzetközi foci

Ezzel a kezdőcsapattal hogy indul meg felfelé a Real Madrid?

Navas is megsérült, újabb kapuscsere várható.

A legkevésbé sincs könnyű helyzetben a Real Madridot irányító Santiago Solari, hiszen különböző okok miatt lassan csapatnyi klasszisra nem számíthat. A félelmetes sérüléshullám újabb „áldozata” Keylor Navas (ágyékproblémák), így könnyen elképzelhető, hogy az elmúlt hetekben ugyancsak harcképtelen Thibaut Courtois (a csípőjét fájlalta) tér vissza a kapuba.

A tabella negyedik helyén szerénykedő Real a Sevillát fogadja szombat délután (16.15, tv: Spíler2), a hazai győzelem elvárható, de: vajon összejön-e? Farkas Norbert egy mondattal porrá zúzta a Real Madridot – íme a véleménye.

Új csatornára kerülnek az angol bajnoki meccsek
Óriási változások: visszavonulóban a Spíler Tv?

Gareth Bale, Marco Asensio, Toni Kroos, Keylor Navas, Marcos Llorente és Mariano a keretből is kimaradt, Karim Benzema és Courtois sincs tökéletes állapotban, vagyis Solari lehetőségei igencsak szűkösek.

A Real Madrid a még, úgy ahogy elfogadható hazai mérlegében (6-1-2) bízhat, más kérdés, hogy legutóbb a Sociedad győzni tudott a Bernabéu-stadionban. Tavaly szeptemberben a Sevilla egészen könnyedén diadalmaskodott 3–0-ra…

Nyitókép: Aitor Alcalde/Getty Images

A várható kezdőcsapatok az As szerint Fotó: as.com
Olvasói sztorik