Nemzetközi foci

Solskjaer próbajátékra hívta Giuseppe Rossit

Az MU megbízott menedzsere még együtt is játszott az olasz válogatott csatárral.

Mint ismert, a Manchester United vasárnap este a hős De Gea védéseivel és Rashford góljával megnyerte a Tottenham elleni rangadót, így megnyerte hatodik meccsét is, amióta Ole Gunnar Solskjaer átvette a csapat irányítását. A megbízott menedzser azonban nem elégszik meg, azon dolgozik, hogyan tudná megerősíteni az MU keretét.

La Provincia: újabb válogatott támadóra hajt a Vidi
A kiszemelt Hadi Sacko eddigi csapatai: Bordeaux, Sporting, Leeds, Las Palmas.

Angol sajtóhírek szerint Solskjaer edzésre hívta a 29-szeres olasz válogatott támadót, Giuseppe Rossit. A csatár az MU-nál nevelkedett, majd játszott a Newcastle-ben, Villarrealban, a Fiorentinában, a Celta Vigóban, a Levantéban és a Genoában is, ám 2018 nyara óta nincsen csapata.

A még mindig csak 31 éves Rossi rengeteg sérüléssel küzdött az elmúlt években, tavaly szeptemberben pedig doppingbotrányba is keveredett, de csak figyelmeztetést kapott. Solskjaer az MU-nál még együtt játszott Rossival és úgy gondolta, hogy próbajátékra hívja korábbi társát. Rossi bizonyára nincs topformában, de szabadon igazolható, így a “vörös ördögöknek” semmi veszítenivalójuk nincs a támadó tesztelésével, jó esetben ingyen igazolnak egy rutinos cserecsatárt.

Olvasói sztorik