Nemzetközi foci sport

Tovább tart a Solskjaer-mágia a Manchester Unitednál

Rashford lőtte a mindent eldöntő gólt, ám De Gea volt az MU igazi hőse.

Zsinórban megnyert öt mérkőzés után várta a Tottenham elleni idegenbeli rangadót az Ole Gunnar Solskjaer irányításával még hibátlan Manchester United. Az első félidő elején az MU előtt adódtak nagyobb helyzetek, a Spurs magához képest visszafogottabban játszott. Veszélyesebben játszott a manchesteri csapat, melynek a játékrész hajrájában lett meg a gyümölcse: Marcus Rashford lőtte ki a hosszút.

Újra egy csapatban Ronaldo és Modric?
Akcióba lendül a Juventus.

Parádés második félidőt láthatott a Wembley közönsége, hol az egyik, hol a másik csapat került az ellenfél kapuja elé. Pogba két helyzeténél Llorisnak kellett nagyokat védenie, majd a túloldalon De Gea percei következtek, a United spanyol kapusa több földöntúli védéssel őrizte meg a “vörös ördögök” előnyét. Az MU hálóőre egészen elképesztő formában hárított, a második félidőben tizenegyest védést mutatott be. A Spurs nem tudott túljárni az eszén, így a United megnyerte a rangadót, melynek hőse egyértelműen David De Gea volt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!