Nemzetközi foci sport

Fiatal kapust szemelt ki a Juventus

A Genoa 17 éves hálóőre, Alessandro Russo érkezhet.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Juventus megállapodott az Arsenal sztárjával, aki hamarosan orvosi vizsgálatra érkezik Torinóba. A Zebrák vezetői nem nyugszanak, újabb játékossal erősítenének, igaz, most a kapuba.

Böde Dániel utazik Törökországba, de öt játékosát kitette a Fradi
Légiósokkal kezdte a nagytakarítást Szerhij Rebrov.

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus a Genoa fiatal hálóőrét, Alessandro Russót szemelte ki, aki a jövő nagy reménysége lehet. A mindössze 17 esztendős kapus a Genoa saját nevelésű játékosa, 193 centis magasságával már az U19-esek között véd a genovaiak Primavera együttesében és bemutatkozott már az U19-es olasz válogatottban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!