Nemzetközi foci sport

Ramsey orvosira érkezik a Juventushoz

Mindenben megegyeztek a felek, az Arsenal középpályása a nyártól Torinóban folytatja a pályafutását.

A Juventus mindenben megegyezett az Arsenal középpályása, Aaron Ramsey képviselőivel, melynek értelmében a walesi klasszis a nyártól a torinóiaknál folytatja pályafutását. A 28 éves sztár a hétvégén érkezik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatra és várhatóan szerdán jelentik be hivatalosan a szerződtetését – adta hírül Sky Sports

Ramsey távozása már hónapok óta téma a sajtóban, mivel nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését az Ágyúsokkal. A játékos így január elsejétől szabadon tárgyalhatott más klubokkal, a Juve pedig úgy tűnik, hogy minden feltételben megállapodott a képviselőivel. Olasz sajtóhírek szerint Ramsey évi 6.5 millió eurót keres majd a Zebráknál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!