Nemzetközi foci

Porig alázták a Real Madridot hazai pályán – VIDEÓ

A Sociedad simán nyert 2-0-ra, a hazaiaktól pedig kiállították Lucas Vázquezt.

A Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Villarreal vendégeként a spanyol bajnokság 17. fordulójában, még csütörtökön. Akkor a hazaiak Santi Cazorla révén már a negyedik percben előnyhöz jutottak, majd ő állította be a végeredményt is: közröhej volt, amit az egyenlítő gól előtt Ramos, Marcelo és Isco művelt.

A vasárnapi meccsükön hazai pályán szerepeltek, a Real Sociedad volt az ellenfél. A meccs előtt a címlapján ment neki a spanyol Marca Santiago Solari vezetőedzőnek.

A Sociedad gyorsabb volt a Villarrealnál is, és már a harmadik percben előnyhöz jutott: a brazil Willian José büntetőből talált be. Ezután talán sokan azt várták, hogy kipukkad a középcsapat, a Real pedig fordít, ám egészen más történt.

A madridiak mindent kihagytak, majd a 61. percben emberhátrányba is kerültek Lucas Vázquez kiállítása miatt. A hajrában pedig jött a kegyelemdöfés: Ruben Pardo betalált, kialakítva a végeredményt. A védelem ennél a gólnál is kész káosz volt. A Sociedad 2-0-ra győzött.

Vajon most mit nyilatkozik majd Solari?

Willian José gólja (0-1)

Lucas Vázquez kiállítása

Ruben Pardo gólja (0-2)

Címlapkép: AFP
Olvasói sztorik