Nemzetközi foci

Solari elmondta, miért nem tudtak nyerni a kiesőjelölt Villarreal ellen

A Real Madrid vezetőedzője szerint Bale kiválásával jelentősen meggyengültek a támadóharmadban.

A Real Madrid vezetőedzője, Santiago Solari hosszasan értékelte a Villarreal elleni 2-2-es döntetlent. Itt mutattuk a gólokat. Az elveszített két pont különösen azért fájó, mert egy kiesőjelölt volt az ellenfél. Közben egyébként bejelentették a madridiak első januári igazolását is.

– Ez történik, ha nem tudod lezárni a mérkőzést. Amellett, hogy nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, azt is megemlíteném, hogy az ellenfelünk sokkal magasabban kezdett letámadni a mérkőzés utolsó harminc percében, valamint hogy Bale kiválásával jelentősen meggyengültünk a támadóharmadban. Ez mind hozzájárult a mai végeredményhez. Ha nem szerzel gólt, azzal azt is kockáztatod, hogy az ellenfél kiegyenlít – idézi a trénert a penamadridista.hu.

A bajnoksággban csak negyedikek, és hét pont a hátrányuk a Barcelona mögött, ennek ellenére Solari szerint a végsőkig küzdeni fognak a liga megnyeréséért.

Iscóról úgy fogalmazott: „Kiválóan játszott, abszolút elégedett vagyok a teljesítményével. A jövője? Felesleges mindig erről kérdezgetnetek. Ugyanolyan értékű tagja a keretnek, mint a többiek, és tiszteletet érdemel azért, amit eddig tett a klubért.”

Marcelo gyenge teljesítménye kapcsán elmondta, a Villarrealnak kiváló és gyors játékosai vannak a jobb szélen, mint Samu, így nyilvánvaló, hogy bármelyik ellenfelüknek képesek problémákat okozni.

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik