Nemzetközi foci

Már átesett a Barcelona orvosi vizsgálatán a brazil válogatott védő

De a katalánok végül Murillót választották, így Rodrigo Caio marad a Sao Paulóban.

Múlt hét csütörtökön vált hivatalossá, hogy a Valencia fél évre kölcsönadja a Barcelonának Jeison Murillót, aki januárban csatlakozik a katalán csapat keretéhez. Ha már Barca: Messi megmondta, ki legyen a következő szezonban a Barca vezetőedzője.

Mint ismert, a gránátvörös-kékeknek védőproblémái akadtak, miután Samuel Umtiti és Thomas Vermaelen is kidőlt, így több név is felvetődött a lehetséges új igazolások listáján. Köztük volt a Sao Paulo hátvédje, Rodrigo Caio is, aki a napokban elárulta, hogy hihetetlenül közel állt ahhoz, hogy a Barcelonába igazoljon.

Átestem az orvosi vizsgálatokon is a Barcelonánál, ami pozitív eredménnyel zárult. Murillo és én voltam a két kiszemelt. Mire elhagytam a vizsgálati helyiséget, kiderült, hogy végül Murillóra esett a választásuk. Természetesen frusztrált voltam az eset miatt, de ez is a labdarúgás része. Pozitívan próbálok gondolkodni, nyugodt vagyok és várok a következő lehetőségre, mert egy nap Európában akarok játszani – idézi a Marca a négyszeres brazil válogatott játékost.

Címlapfotó: Marcello Zambrana / AGIF / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik