Nemzetközi foci

A Serie A-sztár brutálszexi felesége kikotyogta, hányszor szexelnek egy héten – FOTÓ

Melissa szerint ezért sérült olyan gyakran Kevin-Prince Boateng.

A jelenleg az olasz élvonalbeli Sassuolóban szereplő Kevin-Prince Boateng őrülten szexi felesége, Melissa Satta-Boateng egyáltalán nem szégyell beszélni kettejük szexuális életéről, ezt pedig a lány egyik korábbi nyilatkozatával támasztja alá a The Sun.

Az ok, amiért állandóan sérült, hogy hetente legalább 7–10 alkalommal szexelünk. Nagyon sajnálom, de valószínűleg a múltkor is ettől húzódott meg – nyilatkozta Melissa, aki 2016-ban ment feleségül a korábban többek között a Tottenhamnél, a Borussia Dortmundnál, az AC Milannál és a Schalkénál is megforduló ghánai válogatott játékoshoz.

A rendkívül csinos feleség egyébként nagyon népszerű az Instagramon, már több mint három és félmillió követővel rendelkezik. Melissa korábban modellként robbant be, majd több olasz tévéműsorban, köztük a Victoria’s Secretben is feltűnt, de akkor is hallatott magáról, amikor az egykori klasszissal, Christian Vierivel randizgatott. Apropó, ezt olvastad már? Bombapopsi, feszes mell: brazil bombázó lehet Neymar új párja.

Íme Melissa Satta-Boateng

View this post on Instagram

Training time is always good 💪🏻

A post shared by Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) on

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik