Nemzetközi foci

Sergio Ramos udvariasan reagált a Mourinho-pletykára

Nem mondott igent és nemet sem.

Miután José Mourinhót menesztette a Manchester United, számos pletyka látott napvilágot arról, hogy a portugál edző visszatérhet a Real Madridhoz.

Mindez szóba került a klubvilágbajnoki döntőt megelőző sajtótájékoztatón is, ahol Sergio Ramos csapatkapitánynak szegezték a kérdést: szeretné, ha ismét Mourinho irányítaná őket?

Nem én vagyok az, aki eldönti, ki vezesse csapatot. A csapatkapitányoknak nincs ilyen döntési lehetőségük. Az elmúlt öt évet nélküle töltöttük, de ő még mindig kelendő. Mindenkinek tiszteletben kell tartania Solarit, és mindazokat, akik Mourinho távozása óta edzettek minket ‒ reagált Ramos.

A Marca című spanyol sportlap legfrissebb cikke szerint a klubvezetők egyébként sem a portugálban gondolkodnak.

Cristiano Ronaldo a közelmúltban arról nyilatkozott, hogy családiasabb érzés számára a Juventushoz tartozni, mint amilyen a Real Madridnál valaha volt.

Ez is olyasmi, amit tudni kell kezelni. Nem hallottuk, hogy egyszer is rosszat mondott volna Madridról. Amikor itt volt, látta a csapat hozzáállását, ebben rejlik az erőnk és a sikerünk. A legjobbakat kívánjuk neki ‒ tette hozzá Ramos.

Isco mellőzéséről is kérdezték a csapatkapitányt, de arra még inkább kitérő választ adott.

nyitókép: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik