Nemzetközi foci

Marcelo elismerte, Ronaldo hiányzik a Real Madridból

Barátjaként említette a portugál klasszist, azonban leszögezte: a Realban mindig a legjobbak játszanak.

A Real Madrid sztárjával, Marcelóval készített interjút a Club del Deportista, melyben a többi között szóba került a csapattól nyáron elköszönő Cristiano Ronaldo is – érdekesség, hogy Marcelo is azon játékosok közé tartozik, akit a jól értesült sajtó úgy emleget: Ronaldo szívesen „beszervezné” új csapatába, a Juventusba is – ez azonban aligha fog összejönni.

Közben aggasztó hírek érkeztek a Liverpool sztárjáról.

Cristiano a korábbi csapattársam, és egyben a barátom is. Egyértelmű, hogy ha a világ legjobb játékosa nincs a csapatodban, akkor hiányolod majd. Bármelyik klub hiányolna egy ilyen labdarúgót, de végül a Madrid mindig is a Madrid lesz, minden poszton a legjobb játékosokkal.

Szóba került a hétközi Bajnokok Ligája-égés is, amivel kapcsolatban Marcelo elmondta: sokan elfelejtik, hogy öt év alatt négy BL-t nyertek, pedig rengeteg csapatnak még az egy vagy a két siker elérése is szinte lehetetlen. A CSZKA elleni fiaskó után ismét elkezdték leírni a csapatot, erre így reagált:

Nem értékelhetsz egy szezont szeptemberben, ez őrültség. Februárban már lehet, amikor kezdenek körvonalazódni a dolgok. Jelenleg még minden versenysorozatban állunk.

Kiemelt kép: Alekszej Filippov/Szputnyik/AFP

Olvasói sztorik