Nemzetközi foci

Lelép a Barcelona középpályása, visszatérhet Angliába

Denis Suárez iránt két Premier League-csapat is élénken érdeklődik.

A Marca értesülése szerint két angol topcsapat, a Chelsea és az Arsenal is harcba száll a téli átigazolási szezonban, hogy megszerezze a Barcelonától Denis Suárezt, akivel kapcsolatban néhány héttel ezelőtt már az AC Milant is szóba hozták. Apropó, Barcelona: nem semmi, Rivaldo melyik Real Madrid-klasszist ajánlja a katalánoknak.

A spanyol középpályás távozása szinte biztosra vehető, hiszen Ernesto Valverde vezetőedző a most futó szezonban sem számol vele, a bajnokságban mindössze nyolc perc jutott neki az eddigi tizenöt forduló alatt, míg a Bajnokok Ligája-csoportkörben huszonnégy percig mutathatta meg tudását két meccsen.

Kétségbe esnie pedig akkor sem kell, ha az említett PL-csapatok lemondanának róla, hiszen két olasz – Milan, Napoli – és két spanyol – Valencia, Sevilla – együttes érdeklődéséről is ír a nemzetközi sajtó.

A korábban a Villarrealban és a Sevillában is megforduló labdarúgó számára nem lenne ismeretlen hely Anglia, hiszen 2011-től két éven keresztül a Manchester City utánpótlásában játszott.

címlapfotó: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Olvasói sztorik