Nemzetközi foci

Robben elárulta, lehet hogy a szezon végén végleg befejezi

Megdöbbentő nyilatkozat a Bayern Mücnhen sztárjától.

Korábban beszámoltunk róla, Arjen Robben a szezon végén távozik a Bayern Münchentől. A holland játékos 2009-ben csatlakozott a bajorokhoz, ahol ezalatt az idő alatt hétszeres német bajnok és négyszeres kupagyőztes lett, illetve egyszer a Bajnokok Ligája trófeáját is a magasba emelhette.

Robben azonban itt nem állt meg, a klub honlapján megjelenő interjújában arról is beszélt, nincs kizártva, hogy végleg búcsút int a labdarúgásnak:

Bármi történhet. Rengeteg időm van a jövőn gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés. Az is lehet, hogy végleg befejezem. De persze alakulhat, úgy is, hogy találok egy jó lehetőséget, akkor viszont folytatom tovább – fogalmazott a 96-szoros holland válogatott szélső.

Természetesen még sok van hátra az idei szezonból, Robben sem szeretne „üres kézzel távozni”:

Egy kicsit fura ez a helyzet. Már most búcsúzkodunk, amikor még rengeteg a „tennivaló”. Boldog vagyok, hogy még mindig oda tudom tenni magam, még olyan topcsapatok ellen is, mint a Benfica. És ez így is marad a továbbiakban. Remélem, a végéig fontos része lehetek a csapatnak. Egyetlen célom, hogy legalább egy trófeát begyűjtsek a nyár folyamán.

Nem csak Robben az egyetlen, a Bayern másik ásza is távozik az idény végén – klikk IDE.

Olvasói sztorik