Nemzetközi foci

Elképesztő, hogy milyen körülmények várják a Vidit Fehéroroszországban

A Rangadón is beszámoltunk róla, hogy a Vidi, a BATE elleni sorsdöntő Európa Liga márkőzés főpróbájaként, 1-0-ra legyőzte a DVSC-t az OTP Bank Ligában.

– Először is, köszönöm kollégámnak, Herczeg Andrásnak az ajándékot, amivel fogadott, természetesen majd viszonzom a fehérvári találkozón. Gratulálok mindkét csapatnak, mert jó tempójú meccset játszottak, természetesen gratulálok a mi játékosainknak a győzelemhez is – kezdte mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját Marko Nikolics a vidi.hu beszámolója szerint.

Dárdai vagány nyilatkozatáért kalapemelés jár
A magyar tréner frappánsan kommentálta a játékosa bombagólját.

– Egy nagyon nehéz sorozatban vagyunk, itthon csak rangadóink vannak, valamint egy fontos kupamérkőzés, emellett játszunk idegenben a BATE-vel, otthon pedig a Chelsea-vel is. Örülök, hogy sikerült ezt az időszakot két fontos győzelemmel kezdenünk, de szerdán már szállunk is fel a repülőre és vár minket Fehéroroszország és az akár – 10 Celsius fokos hideg is.

 

A szakember végül még hozzátette:

– Az első félidőre azt tudom mondani, hogy korrekt volt, itt akár el is dönthettük volna a mérkőzést, de sok hibát vétettünk az ellenfél térfelén, hiányzott némi koncentráció a befejezéseknél. A második játékrész inkább a Debrecené volt, sok labdát eladtunk, nem mondom, hogy tetszett, amit ekkor láttam, de annak örülök, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ez is azt mutatja, hogy nagyon fegyelmezett a csapat.

Kiemelt fotó: www.vidi.hu

Olvasói sztorik