Nemzetközi foci

Sergio Ramos reagált a doppingvádakra

Megfenyegették a Real Madrid hátvédjét.

Doppingbotrányba keveredett Sergio Ramos, mivel a pénteken nyilvánosságra került Football Leaks-jelentés szerint pozitív eredményt hozott a mintája, amit a Juventus ellen 4-1-re megnyert Bajnokok Ligája-meccs után adott, de az UEFA elfogadta a bocsánatkérést, és a klub magyarázatát igazolásaképpen, így a büntetés elmaradt.

Sergio Ramos végre megszólalt az ügyben, és kijelentette, 15 éve tartó profi pályafutása során több mint háromszáz doppingtesztet végeztek rajta, és soha nem vétett a szabályok ellen, soha nem utasította vissza az ellenőrzést.

Másfél hónappal ezelőtt figyelmeztettek minket. Azzal fenyegettek, hogy közzéteszik ezeket a híreket. Tudtuk, hogy napvilágot fognak látni, de nem féltünk, nyugodtak voltunk, mert tudjuk, mi az igazság ‒ nyilatkozta Ramos.

Hozzátette, biztosan megteszi a szükséges ellenlépéseket, mert megpróbálták besározni a nevét.

Azok, akik ezeket az ügyeket felhozták, tudják, hogy semmi illegálisat nem követtem el. Ha bármi pozitívat tettem a pályafutásom során, arra mindig munkaidőben került sor – magyarázta a védő.

Közben a Der Spiegel című német lap bizonyítékkel nyilvánosságra hozta az ügy dokumentációját, ami eléggé hitelesnek tűnik…


nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik