Nemzetközi foci

Állatnak nevezte egyik játékosát Simeone

Az Atlético edzője nem elégedetlen a döntetlennel.

Döntetlent játszott egymással az Atlético Madrid és a vendég FC Barcelona a spanyol bajnokság 13. fordulójának szombati rangadóján.

A fővárosiak a 77. percben a spanyol Diego Costa góljával szereztek vezetést, ám a katalánok a csereként beállt francia Ousmane Dembélé találatával a rendes játékidő utolsó percében egyenlíteni tudtak, így megőrizték első helyüket a tabellán.

Az Atlético 2016 áprilisa óta képtelen legyőzni a Barcelonát: az azóta eltelt hét mérkőzésen három vereség mellett immáron négy döntetlen a mérlege.

Nagyon kemény, szoros és elgondolkodtató mérkőzés volt. Az a csapat, amelyik hibázik, elveszítette volna a rangadót. Nagyon közel voltunk a győzelemhez, de a végén egy szép góllal döntetlenre mentette a meccset ellenfelünk ‒ nyilatkozta Diego Simeone, a madridiak vezetőedzője.

Hozzátette, egyik csapat sem volt tiszta gólhelyzete, az egész mérkőzés egy taktikai harc volt.

A két csapat stílusa nagyon hasonlít, ma is hasonlóan játszottunk. Tetszett minden, amit a csapatom tett ma este. Rendkívül lelkesek voltunk és közel álltunk a győzelemhez. Costa egy kicsit fájlalta a lábát, ezért kért cserét. Remélhetőleg a gólja megváltoztatja a szerencséjét. Ő egy állat, és minden alkalommal, amikor pályán van, a csapatnak lehetősége van nyerni ‒ mondta Simeone.

A Barcelona edzője is külön kitért csapata gólszerzőjére a nyilatkozatában.

nyitókép: Burak Akbulut / Anadolu Agency

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik