Nemzetközi foci

Nem kizárt, hogy Neymar visszatér Barcelonába

Egyre több jel utal erre.

Már az eligazolása után nem sokkal megjelentek olyan hírek, hogy Neymar szívesen visszatérne az FC Barcelonába – a Paris Saint-Germain világrekord igazolása azonban egyelőre továbbra is a francia klubot erősíti.

A Marca viszont ismét több árulkodó jelre hívta fel a figyelmet, melyek azt igazolják: egyik fél sem zárkózik el az újabb közös munkától.

A brazil zseni, aki a válogatott legutóbbi meccsén éppen párizsi csapattársával akadt össze, a mérkőzés után csak mosolygott azon a kérdésen, melyet a spanyolországi visszatérésével kapcsolatban kapott. Pep Segurát, a Barca általános menedzserét is kérdezték az ügy kapcsán, aki szintén nem határolódott el a lehetőségtől.

Közben Neymar édesapja is tovább folytatja fia pályájának egyengetését: menedzsereként állítólag már be is ajánlotta a Barcának, sőt a Real Madridnak is.

Azonban – ezt a Marca teszi hozzá – a végső szót a PSG mondja ki az ügyben, amelynek vezetői eddig mindig cáfolták, hogy el akarják adni a brazilt. Viszont úgy tűnik, van egy szóbeli egyezség a klub és a játékos között, miszerint amennyiben ismét akadna klub, mely kifizetne érte legalább 222 millió eurót, akkor engedik, hogy tárgyaljon az átigazolásáról.

Pletykákból ma sincs hiány: kapust cserél a Manchester United.

Kiemelt kép: Yann Catsaliou/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik