Nemzetközi foci

A Real Madrid-sztár szerint Solari olyan, mint Zidane

A kölcsönben távol lévő Borja Mayoral régóta ismeri az argentin trénert.

Santiago Solari kinevezése óta a Real Madrid új erőre kapott. Sorozatosan nyeri  a mérkőzéseket és nem mellesleg egymás után halmozza a gólokat. De az igazi erőpróba még hátravan, hiszen a „galaktikusoknak” fel kell tornázniuk magukat a tabella elejébe, ami jelen pillanatban nem lehetetlen feladat a bajnokság szorossága miatt.

De vajon az argentin tréner miért is volt tökéletes választás a madridiak számára? Erről Borja Mayoral mesélt, aki papíron ugyan a Real kötelékébe tartozik, de most kölcsönben a Levante csapatában szerepel:

Nagyon jó edző. Közel áll a játékosokhoz, csak úgy, mint Zinédine Zidane. Jól kezeli a csapatot, ez pedig mindig a legnagyobb elvárás a Madridnál. Boldog vagyok miatta és nagyon örülök annak, hogy ennyire bíznak benne.”

Solarival egyébként minden lehetősége megvan Mayoralnak, hogy visszatérjen a Real Madrid „elitjébe”, ugyanis még ifistaként azt mondta neki az edző, hogy neki helye van a Berbabéuban.

Maradva a „királyi gárdánál”, Sergio Ramost alaposan kiosztották legutóbb, ám a „kritikaáradat” itt még nem ér véget, mutatjuk, ki szállt bele a Real Madrid csapatkapitányába.

Címlapkép: GABRIEL BOUYS / AFP

Olvasói sztorik