Nemzetközi foci

Végre kiderült, miért nem válogatott a Real Madrid üdvöskéje

A brazil válogatott szövetségi kapitánya őszintén beszélt Vinícius Juniorról.

A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Adenor Leonardo Bacchi, vagyis Tite elmesélte, hogy majdnem behívta a világbajnoki keretbe a Real Madrid fiatal csatárát, Vinícus Juniort, aztán meggondolta magát, sőt azóta sem adott neki lehetőséget.

A világbajnokság előtt gondolkodtam rajta, de az egy nehéz időszak volt számára. Akkoriban hagyta el a Flamengót, azt a klubot, ahol nevelkedett, és a beilleszkedés fázisában volt a Real Madridnál – mondta Tite.

Bár a támadójátékos egyre több lehetőséget kap Santiago Solari vezetőedzőtől, a brazil kapitány szerint még mindig nem eléggé határozottak a döntései.

Nagyon jól cselez, különösen az egy-egy elleni helyzetekben, de még nem elég érett, hiányoznak tőle a határozott döntések. Azt hiszem, egyénieskedő játékos, aki azonban hallgat a körülötte lévőkre – nyilatkozta.

A minap a Real Madrid legendás játékosa agyondicsérte Vinícius Juniort, erről ide kattintva olvashatsz!

Tite sokkal hízelgőbben beszélt egy másik fiatal honfitársáról, Rodrygóról, aki hamarosan csatlakozik Viníciushoz a Real Madridnál.

Még csak 17 éves, de már egy 25 éves játékoshoz hasonlít. Jair Ventura, a Corinthians edzője mondta, hogy úgy néz ki, mint egy veterán játékos, és érettek a döntései

Rodrygo nyáron csatlakozik a spanyol klubhoz.

nyitókép: Diego Souto/Power Sport Images/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik