Nemzetközi foci

Niko Kovac miatt Madridig menekül James Rodríguez?

Sajtóhírek szerint a kolumbiai sztár januárban biztos lelép Münchenből.

Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint James Rodríguez legszívesebben azonnal otthagyná a Bayern Münchent, annyira elege lett Niko Kovacból. Arról már korábban beszámoltunk, hogy totális lázadás van a bajoroknál, döbbenet, mit követelnek a sztárok…

A 27 éves kolumbiai középpályás a Real Madrid kölcsönjátékosként szerepel a német rekordbajnoknál. Beszámolók szerint James már közölte ügynökével, Jorge Mendessel: januárban mindenképpen távozni akar Münchenből és vissza szeretne térni a spanyol fővárosiakhoz. A futballista 2014 nyarán igazolt a “királyi gárdához”, miután a világbajnokságon nyújtott teljesítményének köszönhetően valósággal berobbant a köztudatba.

A dél-amerikai klasszis Niko Kovac miatt menekülne – amilyen gyorsan csak lehet – a sztárcsapattól. Beszámolók szerint a játékos nem elégedett a horvát mestertől kapott játékidővel és a közös munkát sem élvezi.

A Real Madrid háza-táján egyébként is felpörögtek az események: szenzációs bejelentésre készülnek a fővárosiak. Kőkemény a tervezett új igazolás is.

James Rodríguez hamarosan búcsút int Münchennek? – fotó: Elmar Kremser / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA

címlapkép: Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik