Nemzetközi foci

Háborog a négy Bayern-sztár, Kovac kirúgását akarják – sajtóhír

A Kicker úgy tudja, Thomas Müller, Arjen Robben, Franck Ribéry és Mats Hummels mindent megtesz a vezetőedző távozása érdekében.

Egyelőre elmarad a Bundesligában általában megszokott erődemonstráció a Bayern München részéről, hiszen Lewandowskiék tíz fordulót követően a harmadik helyen állnak hat győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel. A Kicker legfrissebb információi szerint pedig a csapat húzóembereinek bizalma megingott a nyáron érkező Niko Kovac vezetőedző személyében, arra várnak hogy kirúgják őt, addig pedig nem hajlandóak küzdeni a kialakult helyzetben – írja az AS.com.

Rossi bekeményít, elmondta, kiknek nincs több dobásuk
A szövetségi kapitány még mindig haragszik az észtországi meccs miatt néhány játékosra, akik a válogatotthoz méltatlan hozzáállással léptek pályára.

A lap úgy tudja, Thomas Müller, Arjen Robben, Franck Ribéry és Mats Hummels azt szeretné, hogy a horvát tréner amilyen gyorsan csak lehet, távozzon a bajor klubtól, sőt, a klub korábbi játékosát, a jelenleg sportigazgatóként tevékenykedő Hasan Salihamidzicet sem veszik komolyan.

Ez még nem minden, korábban beszámoltunk arról, milyen elképesztő dolgot művelt Müller felesége, ami még feszültebbé tette a helyzetet a klubnál.

címlapfotó: Fotó: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA / AFP

Olvasói sztorik