Nemzetközi foci

Lovren: Sergio Ramos sokkal többet hibázik, mint én

A Liverpool hátvédje úgy látja, nem a spanyol játékos a világ legjobb védője.

Az már korábban is kiderült, hogy a Liverpool világbajnoki ezüstérmes védője, Dejan Lovren nem szívleli Sergio Ramost, keményen kritizálta ugyanis a Real Madrid játékosát, miután a nyáron megkapta az UEFA ceremóniáján az előző BL-idény legjobb védőjének járó elismerést. Friss hír a Real háza tájáról: Rivaldo már tudja, kit akar edzőnek a madridiak elnöke.

A horvát játékos újra odaszúrt Ramosnak, a Copa90-nek adott interjújából pedig azt is megtudtuk, hogy önmagát a világ öt legjobb hátvédje közé sorolja.

Ha megnézzük Ramost, sokkal többet hibázik, mint én. De ő a Real Madridnál van. Amíg Ronaldo ott játszott, ha és 5-1-re vagy 5-2-re nyert a csapat, senki nem figyelt Ramos baklövéseire. Kissé balszerencsés vagyok, mert ha én követek el hibát, akkor veszítünk 1-0-ra, és vége az egésznek – idézi Lovrent az Independent.

A horvát labdarúgó azt is elárulta, hogy véleménye szerint a liverpooli csapattársa, Virgil van Dijk, a Real védője, Raphael Varane és a Paris Saint-Germain játékosa, Thiago Silva tartozik a világ öt legjobb védője közé, és persze neki is ott a helye.

Kedvelem Varane-t, de sajnos sokkal kevesebb jut neki, mint amennyit érdemelne, ellenben Sergio Ramosszal, akit túlzottan is sztárolnak. Nálam jelenleg nálam Varane a világ legjobb védője, nem Ramos – zárta a horvát játékos.

címlapfotó: Xavier Bonilla / Spain DPPI / DPPI / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik