Nemzetközi foci

Michael Laudrup kikosarazta a Real Madridot

A korábbi dán klasszis visszautasította az ajánlatot a vezetőedzői posztra.

Mint ismert, a Real Madrid hétfőn hivatalosan is menesztette a nyáron kinevezett vezetőedzőt, Julen Lopeteguit, akinek a helyét ideiglenesen Santiago Solari vette át. Az elmúlt hetekben Antonio Conte neve merült fel a királyi gárda új trénereként, ám a frissebb hírek már arról szóltak, hogy Mauricio Pochettino az első számú jelölt Florentino Pérez elnöknél.

Solari: Egy csapat bajnokunk van, akiket bánt a mostani helyzet
Sajtótájékoztatón nyilatkozott a Real Madrid ideiglenes vezetőedzője.

Az AS beszámolója szerint a királyi gárda vezetősége ajánlatot tett a klub egykori játékosának, a korábbi dán világklasszisnak, Michael Laudrupnak, akit azonban jelenleg nem érdekel a Real kispadja.

Laudrupot jelenleg nem érdekli a lehetőség, nem tartja megfelelőnek az időpontot, hogy átvegye a posztot. Ahogy most alakulnak a dolgok Madridban, úgy gondolja, hogy nem ez a megfelelő pillanat.

– mondta a dán tréner ügynöke, Byram Tutumlu.

A Real Madriddal játékosként 1995-ban bajnoki címet ünneplő Laudrup edzői karrierje 2000-ben indult: a dán válogatott szakmai stábjában dolgozott, majd irányította a Bröndbyt, a Getafét, a Szpartak Moszkvát, a Mallorcát és a Swansea Cityt. A walesiektől való 2014-es távozása óta két katari csapatot, a Lekwiyát és legutóbb az Al Rayyant irányította, ám jelenleg nincs klubja.

Olvasói sztorik