Nemzetközi foci

Solari: Egy csapat bajnokunk van, akiket bánt a mostani helyzet

Sajtótájékoztatón nyilatkozott a Real Madrid ideiglenes vezetőedzője.

Hétfőn este vált hivatalossá, hogy a Real Madrid menesztette a nyáron kinevezett Julen Lopetegui vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenes a klub korábbi játékosa, Santiago Solari vette át. A 42 éves szakember kedden megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját a királyi gárda mestereként.

Boldog vagyok és várom a kihívást. A Real Madridnál dolgozni nagyszerű lehetőség és csodálatos munka, bármilyen szinten. Játékosként az utolsó leheletemig küzdöttem a mezért, ahogy sokan mások. Madrid nagysága mindegyikünk felett áll, de mindeközben a részesei is vagyunk, úgyhogy csodálatos itt dolgozni. A játékosok rosszul érzik magukat, de újra győzni akarnak. Ez a csapat győztesekből és harcosokból áll, akik keményen küzdöttek és sokat adtak ennek a klubnak. Most más idők járnak és ezekben a pillanatokban derül ki az igazi karakter.

– mondta Solari, aki a szerda esti, Király-kupa-meccsről is beszélt.

A tervünk, hogy elutazunk Melillába és mindent beleadunk. Szenvedéllyel és alázattal lépünk pályára, hogy jól csináljuk a dolgunkat. Izgatottan várjuk a meccset, elsődleges célom a győzelem. A holnapi meccs ugyanolyan fontos ennek a mindig győzni és versenyezni akaró klubnak, mint a többi mérkőzés. Egy csapat bajnokunk van, akiket bánt ez a helyzet, de ennyi.

Közben kiderült, hogy Solarit mennyire kedvelik a Real Madrid játékosai, és hogy az új edző melyik világsztárért rajong

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik