Nemzetközi foci

A Real Madrid egykori elnöke kiosztotta Florentino Pérezt

Ramón Calderón szerint egyetlen kapitális hibát vétett, melynek most megfizetik az árát.

Bár valamilyen szinten a számok azt igazolják, jó döntés volt megválni tőle, sokan mégsem értenek egyet Julen Lopetegui menesztésével. A Real Madrid volt edzőjétől a csapat utóbbi időben mutatott rossz teljesítménye miatt vál(hat)tak meg, de egyesek szerint pont, hogy nem ő tehet arról, hogy a „galaktikusok” így szerepelnek.

A klub egykori elnöke, Ramón Calderón például egyetlen súlyos hibáról beszél, kicsit még bele is taposott a Real jelenlegi első emberébe, Florentino Pérezbe:

Sajnos ez is egy volt a sok elnöki bakiból. Ha Lopetegui lett volna a megfelelő ember júniusban, akkor most nem lenne ebben a helyzetben. Pérez két nappal a vb előtt igazolta le, és most meg kirúgja. Ez itt a probléma, szerintem nem az edzőt kellene hibáztatni. A legnagyobb hiba Cristaino eladása volt, az történelmi baklövés volt és most csúnyán megfizetnek érte.”

És ha ez még nem volna elég, a „királyi gárda” legfontosabb láncszemére egészen a válogatott szünetig nem is számíthat a csapat, mutatjuk a részleteket.

Címlapkép: Samuel de Roman/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik