Nemzetközi foci

A fogadóirodák szerint egyértelmű, ki veszi át a Real Madrid irányítását

Antonio Conte az első számú befutó, de a korábban felmerült nevek elég jól fizetnek.

Nem újkeletű információ, hogy Julen Lopetegui órái meg vannak számlálva a Real Madrid kispadján. A sorozatos rossz szereplésre a Barcelona elleni súlyos vereség volt a hab a tortán, már az is körvonalazódni látszik, milyen „forgatókönyv” alapján zajlik majd le az edzőváltás.

Mielőtt azonban ez megtörténne a sportfogadás szerelmeseinek érdemes némi pillantást vetni arra, hogy az egyes jelöltek kinevezése esetén, mekkora pénz üthetné a markunkat.

A szinte már egyértelmű befutónak számító Antonio Conte „csak” kétszeres nyereményt hozna a konyhára, de a szintén nagy esélyesnek tartott Santiago Solariért már ötszörösét kaphatjuk vissza feltett pénzünknek.

Megnézve azokat, akik még korábban felmerültek a Real Madrid edzői székére, Michael Laudrup kinevezése hasonlóan fizet, mint Solarié, Roberto Martínez viszont már tizenötszörös oddsal fogadható. A „galaktikusok” korábbi trénere, José Mourinho is ott lehet a jelöltek között, ha a Real meghúzná a váratlant, több mint húszszoros nyereményben lehet részünk.

Az igazán bátrak akár még Pep Guardiolát vagy Rafa Benítezt is választhatják, százszoros összegért, de erre azért vajmi kevés az esély. Akik viszont extrémben tolják a sportfogadást, ajánlom figyelmükbe a Cardiff City edzőjét, Neil Warnockot, ha ő lesz a kiválaszott, az ötszázszoros pénzt jelent.

Ha már az El Clásico szóba került, a meccs előtt igencsak feszült volt a hangulat a stadionon kívül, óriási balhét csaptak az ultrák.

Címlapkép: Alex Caparros/Getty Images

Olvasói sztorik