Nemzetközi foci

El Clásico: A Barcelona sztárja utálja a legjobban a Real Madridot

Arturo Vidal egyáltalán nem szívleli a BL-címvédőjét

A Sport szerint az egész Barcelona-keretből nincs még egy olyan játékos, aki szó szerint gyűlöli a Real Madridot, mint Arturo Vidal. A chilei középpályás még Bayern Münchenes idejében utálta meg a „galaktikusokat” többnyire az ellenük elbukott Bajnokok Ligája-mérkőzések után.

Leghírhedtebb megszólalása az volt, amikor kijelentette, ha lett volna videóbíró, kettővel kevesebb BL-trófeája lenne a madridiaknak. Vidal az évek során aztán nem egy hasonló kijelentést tett, alapból soha nem is rejtette véka alá érzéseit azzal kapcsolatban, hogy a madridiak szerinte kivételezésben részesülnek, de a „hab a tortán” a Real Madrid Bayern elleni továbbjutása volt az előző BL-idényben.

Ekkor a chilei csak úgy jellemezte a csapatot: „patkányok”. Az persze egyelőre kérdés, hogy Ernesto Valverde ezek tudatában pályára küldi-e Vidalt, mindenesetre az biztos, hogy a Barcelona sztárja már csak ezért is odatenné magát a győzelem érdekében.

Maradva a „galaktikusoknál”, egyre inkább körvonalazódik az új jelölt személye a csapat edzői székére, ráadásul a legfrissebb hírek már arról szólnak, meg is állapodtak a sztáredzővel.

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik