Nemzetközi foci

Benzema a Paris Saint-Germainbe vágyik – sajtóhír

Ha az nem jön össze, a Manchester United is szóba jöhet.

Ahhoz képest, hogy a Real Madrid most visszaállt a győzelmi formába, Karim Benzema már arról vágyakozik, hogy a Paris Saint-Germainnél játsszon. A Sport értesülései szerint a francia csatár közeli hozzátartozóinak arról beszélt, hogy ha el kell hagynia a spanyol csapatot, akkor csak két csapatanak mondana igent, ezek közül az egyik a Ligue 1 címvédője, de nem zárja ki a Manchester Unitedet sem.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo és Zinédine Zidane után Benzema lehet a Real Madrid következő nagy távozója, ráadásul a PSG Community úgy véli, a párizsiak nagyon is szívesen látnák a csapatban. Sőt a már arról szólnak a hírek, hogy a PSG személyesen is felkereste a francia sztárt a jövőbeli üzlettel kapcsolatban.

Benzema egyébként már a szezon elején megközelítette előző évi teljesítményét, már ami a bajnokságot illeti, hiszen már most négy gólnál tart.

Időközben a madridiaknál első számú téma lett az edzőkérdés, úgy tűnik ez megoldódni látszik, sajtóhírek szerint ugyanis az új trénerrel már megszületett a megállapodás.

Címlapkép: Sonia Canada/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik