Nemzetközi foci

Kovácsik, Juhász és Stopira is a Vidit dicsérte

Megszólaltak a főszereplők a bravúr után.

Mint beszámoltunk róla, a Mol Vidi FC 2-0-s sikert aratott a görög PAOK vendégeként az Európa Liga-csoportkör harmadik fordulójában. Huszti nyitotta a gólok sorát, majd Stopira egy pazar fejessel már az első félidő végén kialakította a későbbi végeredményt – utóbbi az elsők között nyilatkozott a találkozót követően:

Boldog vagyok, hogy nyertünk. Az is nagy örömmel tölt el, hogy a csapatom győzelme a gólomnak köszönhetően vált biztossá. Ma bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk, ezen az úton kell továbbmennünk, hogy elérjük a céljainkat. A szünetben azt beszéltük meg, hogy ugyanúgy kell koncentrálnunk, mint az első félidőben. Büszkék vagyunk, hogy magyar csapatként jelen lehetünk a nemzetközi porondon. Erős ellenfelet győztünk le egy jó mérkőzésen.

Stopira után megszólalt a hibátlanul teljesítő kapus, Kovácsik Ádám is:

Az első félidőben az utolsó percben volt egy lövés, amit megfogtam, azon kívül tényleg semmi dolgom nem volt. Nagyon jól lezártuk a területeket, meg is szenvedett ellenünk a PAOK. Csapatmunka volt, nagyon jól játszottunk. A Vidinél már hozzászoktam, hogy sok dolgom nincsen, mert nagyon együtt mozog a csapat, a védekezésünk nagyon jó.

Juhász Roland is a csapatot, a közösen elvégzett munkát emelte ki:

A mai sikerben volt munka bőven, de maximálisan sikerült megvalósítanunk, amit az elmúlt napokban elterveztünk. Tudatosan készültünk a pontrúgásokból is. Fontos volt, hogy ezt a mérkőzést végre profi módon hozzuk le. Tanultunk a korábbi EL-meccsek hibáiból, sokat tettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Ma nem voltak elvesztett labdák, mindenki küzdött, persze ezt a győzelmet is a helyén kell kezelni.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik