Nemzetközi foci

A Real Madrid is bejelentkezett Ibrahimovicért

Valószínűtlennek tűnik, de a nagy dráma közepette akár még erre is lehet esély.

A Real Madridnál egyszerűen nincs minden rendben. Nem elég az újabb vereség, gólt szerezni is alig képes szerezni a Bajnokok Ligája címvédője. Erre megoldásként januárban feltehetően gólerős csatárt fog kinézni magának a „királyi gárda”, azonban a COPE már értesült arról, ki lehet a legesélyesebb erre a posztra.

A spanyol rádióállomás beszámolója szerint egészen hihetetlen, de a Los Angeles Galaxy gólvágója, Zlatan Ibrahimovic a „galaktikusok” kiszemeltje. A harminchét éves csatár nemrégiben már meghintette, hogy bizony szívesen játszana még máshol is, felmerült többek közt egykori nevelőcsapata, illetve az AC Milan is, ahol korábban már szintén megfordult.

Persze sok realitás nincs a dologban, hiszen a Real Madrid rendkívül ritkán (szinte soha sem) szokott igazolni harminc év feletti játékost. Aztán persze a nagy dráma közepette, lehet, hogy egy szezon erejéig meghúzzák ezt a lépést.

Időközben az is felmerült, hogy a madridiak egyik legnagyobb sztárja csatlakozhat Ronaldóhoz, mutatjuk, kiről is van szó.

Címlapkép: Shaun Clark/Getty Images

Olvasói sztorik