Nemzetközi foci

Házon belüli edző válthatja Lopeteguit a Real Madridnál

A legfrissebb információk szerint Solari kinevezésére nagyobb esély mutatkozik, mint Conte szerepvállalására.

Négy bajnoki és öt tétmeccs óta nyeretlen a Real Madrid, sőt, a Levante elleni legutóbbi bajnokin szinte már az is csodaszámba ment, hogy gólt szerzett a királyi gárda, előtte ugyanis több mint nyolc óra hosszán keresztül ez nem sikerült, amivel negatív klubrekordot állított fel – azért Marcelo találata nem volt csúnya, de előtt hajmeresztő hibákat vétett a Real védelme, klikk ide az érdekes gólokért.

Így tehát nem csoda, hogy máris a nyáron kinevezett Julen Lopetegui vezetőedző távozásáról szólnak a hírek, Florentino Pérez ugyanis rúgott már ki ennél kevesebbért is edzőt.

Korábbi sajtóhírek szerint a legesélyesebb jelölt a posztra a legutóbb a Chelsea-nél tevékenykedő Antonio Conte, ám a Vavel.com főszerkesztője, Mootaz Chehade legfrissebb információja szerint az olasz tréner szerződtetése kútba esett, ugyanis még most sem sikerült megoldani a a szerződésével kapcsolatos jogi problémákat a londoni klubnál.

Így a Real Madrid vezetőedzői posztjához jelenleg a B-csapatot irányító korábbi klasszis labdarúgó, Santiago Solari áll a legközelebb. Azt egyébként a legtöbbször jól értesült Sky Sports is megerősítette vasárnap este, hogy Lopetegui távozását hamarosan bejelentik Madridban.

Solari játékosként öt évet húzott le a Realban. Fotó: JAVIER SORIANO / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik