Nemzetközi foci

Hazard elárulta, újra együtt szeretne dolgozni José Mourinhóval

A Chelsea sztárja némileg védelmébe vette a portugál trénert.

Miközben mindenhol csak azt hallani, hogy Eden Hazard a Real Madridnál szeretne játszani, az egyszer sem került szóba, melyik az az edző, akinek irányítása alatt szívesen focizna. Egészen idáig, hiszen a Chelsea belga sztárja elárulta, újra „összeállna” egykori trénerével.

José Mourinhónak több mint két évig volt játékosa, ezalatt Hazard huszonnyolc gólt szerzett. A „kékek” támadója érdekes dolgokat mesélt a portugál szakemberről, némileg kicsit megvédve az őt támadó kritikusoktól:

Akik Mourinhót nagyon defenzív edzőnek tartják, azoknak nincs annyira igazuk. Amikor bajnokok lettünk rengeteg gólt szereztünk, nagyon jó meccseket játszottunk. Amikor aztán egyre kevésbé jöttek a győzelmek, akkor az edzések hangulata is egyre csak romlott, egy pont után pedig az volt a legjobb döntés, ha elválnak a csapat és Mourinho útjai. De ha megkérdeznék, melyik az az edző, akivel ismét együtt szeretnék dolgozni, akkor csak is őt mondanám.”

Időközben fontos részletek láttak napvilágot Hazard Madridba igazolásával kapcsolatban, ami némileg gyógyír lehet a Chelsea-drukkerek számára.

Címlapkép: AFP / Kieran Galvin / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik