Nemzetközi foci

Pogba új frizurát villantott és beszólt Mourinhónak – FOTÓ

A világbajnok klasszis szerint nem kell karszalag ahhoz, hogy vezér legyen.

Már megszokhattuk, hogy feltűnő, extravagáns frizurával lép pályára hétről-hétről a Manchester United klasszisa, Paul Pogba. A világbajnok francia középpályás a válogatott mérkőzések előtt mindig ellátogat fodrászhoz, így ez most, a Nemzetek Ligája-fordulók előtt sem tett másképp. A 25 éves játékos a népszerű képregényhős, Flash, azaz a Villám jelét nyíratta a hajába.

Ezzel a kezdőcsapattal indulhat harcba a magyar válogatott
Péntek este Görögországban lép pályára Marco Rossi szövetségi kapitány együttese.

Pogba az önkritikus vallomása mellett a L’Equipe-nek adott interjúban burkoltan üzent az MU menedzserének, José Mourinhónak is. Mint ismert, a játékos és az edző az utóbbi hetekben többször is konfliktusba keveredett. Pobga előbb nyíltan kritizálta a Vörös Ördögök taktikáját, ami után Mourinho kijelentette, Pogba a jövőben nem viselheti a csapatkapitányi karszalagot.

– A francia válogatottban sosem azért léptem pályára, hogy csapatkapitány legyek. Itt lenni mindig is nagy megtiszteltetés nekem. Nem kell csapatkapitánynak lenni egyik csapatban sem ahhoz, hogy elmondhasd a véleményed és kinyithasd a szád. Egy igazi vezérnek nincs erre szüksége. Találkoztam már olyan vezéregyéniségekkel  akik a pályán és az öltözőben sem hallatják annyira a hangjukat. Ilyen volt Andrea Pirlo: sosem, de egy igazi vezér volt.

Az elmúlt napokban Cristiano Ronaldo nem erőszakos ügyei folytak a csapból is, most CR7 ügyvédje is megszólalt

View this post on Instagram

Pogflash ⚡️⚡️

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Olvasói sztorik