Nemzetközi foci

Részegen verekedett és fegyverrel hadonászott a korábbi Barca-klasszis

Újabb balhé Arda Turan körül.

Újabb óriási balhét csinált a Barcelona által két évre, a szerződése lejártáig az Istanbul Basaksehirnek kölcsönadott török válogatott klasszis, Arda Turan. Török sajtóhírek szerint a középpályás egy éjszakai klubban alkoholfogyasztás után ráhajtott Berkay Sahin török énekes feleségére.

Ronaldo ügyvédje reagált az erőszakügy bizonyítékára
Hackerek állnának a portugál csatár szexbotránya mögött?

Berkay ezután hazaküldte a feleségét, hogy elbeszélgessen a focistával, aki erre úgy megütötte az énekest, hogy eltört az orra. A török lapok állítása szerint Arda Turan ezután megjelent a kórházban egy fegyverrel, és azt kérve az énekestől, hogy ölje meg, mert ez a sztori annyira kínos neki. Turan később az Instagram oldalán elismerte a történteket, de szerinte nem pont úgy volt az eset, ahogy az újságok írják. A sztár egyébként házas, felesége nyolchónapos terhes.

A 2018-as nem éppen Arda Turan éve: mint ismert, májusban egy török bajnokin meglökte az egyik partjelzőt, amiért 16 meccses eltiltást kapott, melyet később 10 meccsre csökkentettek.

Főhet egyébként a Barca-drukkerek feje, ugyanis a csapat egyik legjobbja idén már nem tud pályára lépni súlyos  sérülése miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik